top of page

Doneer

Onze stichting SATB2 Syndroom Nederland - België is een vrijwilligers organisatie (het bestuur ontvangt geen vergoeding) en draait volledig op donaties. Naast ouders kunnen natuurlijk ook andere geïnteresseerden een donatie geven zodat wij ontmoetingsdagen kunnen blijven organiseren en onze website kunnen laten beheren. De website heeft een forum waarop ouders onderling contact hebben wat erg belangrijk is.

Manieren om te geven

Periodieke gift via de bank
Jaarlijkse donatie van een vast bedrag

Dit is (helaas) alleen voor Nederlandse belastingplichtigen.

Wij zijn in het bezit van een ANBI-status (RSIN nummer 862532322). Periodieke giften zijn daardoor volledig aftrekbaar en hebben geen minimale drempelwaarde mits je minimaal 5 jaar hetzelfde bedrag doneert vastgelegd in een overeenkomst. Op de website van de Belastingdienst ( Overeenkomst periodieke gift in geld, in natura, met betalingsvolmacht (belastingdienst.nl) kun je het formulier invullen en naar ons e-mailen. Wij vullen de ontbrekende gegevens in. Ook familie en/of vrienden kunnen op deze wijze een vast bedrag doneren.

Het is nog niet mogelijk om een betalingsvolmacht af te geven.

Indien je meer informatie wilt, kun je contact met ons opnemen via satb2nl@outlook.com

 

U kunt de jaarlijkse donatie overmaken op onze bankrekening: NL 62 INGB 0007 4555 85

ten name van Stg SATB2-Syndroom NL BE

Let op: wel jaarlijks het geld overmaken op onze bankrekening zodat de giften volledig aftrekbaar zijn. 

Donatie via de bank

Ouders wordt jaarlijks gevraagd een vrijwillige donatie te doen. Ook familie en vrienden kunnen een bijdrage doen op onze bankrekening.

 

U kunt een donatie overmaken op onze bankrekening: NL 62 INGB 0007 4555 85

Ten name van Stg SATB2-Syndroom NL BE

Image by rupixen.com

Online doneren via Geef.nl

Via Geef.nl is nu de mogelijk om online te doneren via bijvoorbeeld iDeal, creditcard of PayPal. De donaties worden gebruikt om SATB2 bekender te maken en een jaarlijkse ontmoetingsdag te organiseren

Image by Katt Yukawa
bottom of page