top of page

Medische Informatie

Medische informatie kunt u vinden op de volgende websites:

www.satb2gene.com

www.satb2gene.org

 

Families kunnen de onderstaande familieversie downloaden als een bron om te delen met uw klinische team, waaronder kinderarts en artsenspecialisten, logopedist, ergotherapeut, fysiotherapeut, gedragstherapeut en anderen die betrokken zijn bij de zorg voor uw familielid. Artsen, therapeuten en clinici kunnen de onderstaande klinische versie downloaden om de gemeenschappelijke kenmerken en informatie over de diagnose van de aandoening. In het verleden werd het syndroom ook wel Glasssyndroom genoemd, tegenwoordig is SATB2 de juiste naam.

 

Informatiesheet voor patiënten & families en voor Clinici & artsen (Nederlands) zijn te vinden op:

https://satb2gene.org/resources/satb2-information-sheet/

Stethoscope on the Cardiogram

Andere informatiebladen zijn:

SAS Register

We hebben jou, ouders en verzorgers nodig om onderzoek vooruit te helpen! Word lid van  dr. Yuri Zarate's SATB2 klinisch register. We moeten het SATB2-geassocieerde syndroom volledig begrijpen om behandelingen en aanbevelingen voor klinische zorg te ontwikkelen. Zonder zeldzame ziekteregisters zoals deze zouden we de natuurlijke geschiedenis van deze zeldzame aandoeningen niet begrijpen.

foto collage.jpg
Cafe Window

Wat komt er bij kijken

Er zijn een paar dingen die moeten worden ingevuld om deel uit te maken van dit studieregister. Het proces omvat het ondertekenen van een toestemmingsformulier/HIPPA-vrijgaveformulier en het invullen van een vragenlijst. Eenmaal ingeschreven in het register krijgen deelnemers de mogelijkheid om direct meer te weten over andere onderzoeken.

 

Informatiesheet over het SAS-register

Hoe aan te melden

Dit kan door een mail te sturen naar: kbbosanko@uams.edu of yazarate@uams.edu

bottom of page